SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarö Gymnastikförening
Gymnastik för alla - med glädje och gemenskap!

FÖRENINGSKOLLEKTION

Intresserad av den föreningskollektion som finns för både ledare och gymnaster? Vi har valt att samarbeta med företaget Prima Salto som håller till på Hammarö. Det är även därifrån vi köper våra förtränings-och tävlingsdräkter. 


Placering av trycket GYMNAST/LEDARE kommer att vara på ryggen men justeras lite utifrån hur det ser ut på bilderna nu. Trycket kommer sitta lite högre upp så att ni är medvetna om det. 

 

Beställning och betalning 
Ni trycker er in på följande länk https://primasalto.se/mitt-foreningssortiment/hammaro-gf och kan där se hela sortimentet som vi erbjuder. Vi har valt att ha föreningsloggan i färg på de flesta produkterna, därav är priset lite högre än om vi hade valt att ha loggan i vit. Vi har försökt att ta fram produkter med bra kvalité och i olika prisklass så att det förhoppningsvis ska finnas något för alla. 

 

Beställningsinfo
För lagervaror (plagg som ej ska tryckas): 

  • Om du handlar klubbsortiment via länken ovan och uppger rabattkoden 6634 erhåller du medlemsrabatt. OBS glöm inte i så fall att ange rabattkoden innan du slutför köpet i kassan! Kan ej läggas till efteråt. 

Plagg/artiklar med föreningstryck: 

  • Alla plagg/artiklar inkluderar tryckkostnad och rabatt, så ska du enbart köpa detta behöver du inte ange rabattkod. Plagg som trycks med föreningstryck bytes ej.

Betalning av varor sker direkt vid beställning, med kort eller Klarna faktura.

 

Leveransinfo
För lagervaror (plagg som ej ska tryckas) skickar vi leveransen direkt hem till er.

 

Artiklar som ska tryckas med föreningstryck

  • Beställning kan läggas när som helst, men följande deadlines gäller, 
  • HT: 31/8, 30/9, 31/10 + extra datum för ev.julklappar 15/11 (gäller dock ej overallen). 
  • VT: 31/1, 28/2, 31/3, 30/4.
  • Efter dessa datum samlas era beställningar in och leverans sker till föreningen, som kommer att höra av sig om var/när de delas ut.
  • Leveranstid på artiklar som ska tryckas med föreningstryck är ca. 3 veckor efter gällande deadline.
  • Leveranstid på föreningsoverallen är ca. 6 veckor efter gällande deadline.
  • Ingen bytesrätt gäller för artiklar som trycks med föreningstryck, var därför noggrann när du beställer storlek och väljer rätt tryck i rullgardinen om du ska ha namntryck på hoodie/väska. Kom ihåg att, under övrigt, fylla i gymnastens namn och vilket lag gymnasten ingår i.

Vid reklamation eller andra frågor när ni fått produkterna hänvisar vi er till Prima Salto, ingrid@primasalto.se 

 

 

 

 
Intresseanmälan
Våra sponsorer
Stöd Hammarö GF