Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen
Till Hammarö Gymnastikförenings nya hemsida! 
Vi jobbar på för fullt med att få en informativ sida. Vi ber om ursäkt om det är så att någon information hamnat fel eller om det saknas uppgifter. 
Uppdatering sker löpande. 

- Barngymnastik, truppgymnastik och Gymmix -

Vill du bli medlem i vår förening? Kicka då här!
Uppvisningsfilm truppgrupper
2020-05-12 17:37

Med tanke på Covid-19 kan Hammarö Gymnastikföreningen denna vår inte bjuda in er till våruppvisning med våra gymnaster. Även om det brukar vara nervöst så tycker de allra flesta av våra tjejer och killar ändå att det är väldigt roligt att få visa upp vad de har lärt sig under terminen. I år kanske extra mycket eftersom det inte har blivit några tävlingar heller. Därför kommer vi nu att göra en slags digital uppvisning genom att filma lite från varje grupps träning så att ni ska få se hur vi tränat under våren. Materialet kommer vi att klippa ihop till en liten film som ni kommer kunna ta del av under en begränsad tid. Filmen kommer innehålla lek, gymnastik och dans från våra truppgrupper (de som är 7 år och äldre).

Givetvis påverkar det föreningen ekonomiskt när vi inte kan genomföra de årliga våruppvisningarna. De ger annars värdefulla intäkter för att fortsätta att erbjuda våra barn och ungdomar en så bra gymnastikverksamhet som möjligt. För er som känner att ni vill och har möjlighet så är det möjligt att bidra på annat sätt denna gång genom att köpa en "hemmabiljett". Det gör ni genom att swisha valfritt belopp till nummer 123 105 97 99. Vi tackar på förhand för era eventuella bidrag men hoppas framför allt att ni tycker att den lilla filmen är ett gott alternativ till uppvisning denna vår.

Filmen kommer vara klar i slutet av maj/början av juni, ni får ett nytt mejl när den finns tillgänglig för er. 

Är det så att ert barn inte får synas i filmen var god mejla till hammarogf@gmail.com och skriv barnets namn samt vilken grupp hon eller han tränar i. 


Vänliga Hälsningar

Hammarö Gymnastikförening

Inga truppuppvisningar våren 2020
2020-05-01 09:03
På grund av rådande situation med Covid-19 och de restriktioner och rekommendationer som finns kommer vi inte kunna genomföra de planerade truppuppvisningarna mån 25 maj och tis 26 maj. 

Vi ska istället försöka filma lite i alla lag och sen klippa ihop en film som ni kan ta del av. Det kommer bli blandat med inomhus och utomhusmaterial och detta gör vi för att ni ska få se hur vi fortsatt bedriva vår verksamhet i dessa tider. 

Vänliga Hälsningar
Hammarö Gymnastikförening
Uppdatering kring träningar i maj pga covid-19
2020-04-28 10:55

Gymnastikförbundet skriver följande på sin hemsida (2020-04-20):

I de rekommendationer som myndigheten tidigare gått ut med till idrottsrörelsen har de uppmanat att minska moment med närkontakt samt bedriva träningar utomhus i den mån som går. Rekommendationen gäller fortfarande men med undantag för säkerhetspassningar för barn och ungdomar upp till och med 18 år. Detta under förutsättsättningar att riskbedömning och lämpliga åtgärder för att minska risk för smittspridning har genomförts.

 

Hammarö Gymnastikförening har beslutat följande (2020-04-27):

Under maj månad från och med vecka 19 (om det inte kommer nya direktiv) kommer vi låta våra grupper med gymnaster från årskurs 4 träna inomhus minst en gång i veckan. 

 

Våra förberedande trupper med gymnaster som går i årskurs 1, 2 och 3 kommer fortsätta med utomhusträningar precis som under april månad. Detta beslut har tagit då de förberedande trupperna är yngre samt att de är fler i grupperna så det blir bland anant svårare för ledarna att hålla koll på att avstånd hålls mellan alla i hallen. Utifrån den riskbedömning som finns har vi därför beslutat att endast låta de äldre träna inomhus. Gymnaster i de förberedande trupperna får se framemot sommarlägret v.25 om de är anmälda, då blir det träning inomhus och utomhus i mindre grupper. 

 

Ledarna kommer planera och se till att genomföra träningar både inomhus och inomhus där vi fortsatt minskar närkontakten till varandra och planera stationer/övningar där gymnasterna kan genomföra det mesta själv men med en säkerhetspassare. Träningarna inomhus har kortats ner för de flesta grupper, detta också för att minska risken för smitta. 


Fortsatt gäller följande ”regler” om man ska vara på träningarna inomhus och utomhus (både för ledare och gymnaster), detta kan innebära att träningar måste ställas in med kort varsel om även ledarna känner symtom och behöver vara hemma. 

 

 • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. Ledarna har här rätt att skicka hem gymnaster om hon/han inser att barnet inte mår bra eller uppvisar symtom. Om detta sker ber vi föräldrar respektera det. 
 • Hämtning och lämning sker utanför hallen. Inga föräldrar, syskon eller kompisar ska följa med in i hallen.  
 • Ledarna kommer minska moment med närkontakt och göra andra övningar istället.
 • Vi uppmanar alla till att om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter.
 • Dela inte vattenflaskor och liknande som kan överföra saliv.
 • Vi kommer påminna och uppmana till god handhygien.
 • Vi kommer inte ha några fruktstunder, så se till att gymnasterna ätit bra innan träningen. 
Ni har fått mejl om tiderna som gäller för maj månad och tiderna kommer även att uppdateras under varje lagsida här på hemsidan. Datum om terminsavslutning får ni från ledarna i respektive grupp. 

Hälsningar
Hammarö Gymnastikförening

 


Uppdatering kring träningar pga covid-19
2020-04-02 10:27

NYTT BESLUT FRÅN HAMMARÖ GYMNASTIKFÖRENING (2020-04-01)

 • Hammarö Gymnastikförening har beslutat (2020-04-01) att träningar under april månad kommer att hållas utomhus med några undantag. De grupper som ej är åldershomogena och inte heller så många i varje grupp kommer att ha en träning i veckan inomhus. Detta gäller Grön, Röd, Blå och Söndagstruppen. 

 • Våra förberedande trupper (raketer, älvor, stjärnor, svart samt TG1 och TG2) tränar en utomhusträning i veckan. Lila och Gul kör två träningar utomhus i veckan. Röd kör två utomhusträningar och en inomhus i veckan. Blå kör två utomhusträningar och två inomhusträningar i veckan. 

 • Hur träningarna ser ut i maj månad får vi återkomma med men i dagsläget så är rekommendationerna ovan satta under ett längre tidsperspektiv än det.
 • Barngymnastiken tar ett tidigt sommarlov denna termin och vi tar nya tag till hösten. 

HGF SLÄPPER NY FÖRENINGSKOLLEKTION
2020-03-27 11:51

Nu kan vi äntligen meddela att den nya föreningskollektionen för både ledare och gymnaster är klar och det går nu att beställa det ni önskar. Vi har valt att byta samarbetspartner sen tidigare och samarbetar nu med företaget Prima Salto som håller till på Hammarö. Det är även därifrån vi köper våra förtränings-och tävlingsdräkter. 

Webshopen är fortfarande under bearbetning så ha överseende med om någonting ser konstigt ut i text eller liknande. Vi släpper kollektionen nu för att vi villl ge er möjlighet att hinna beställa innan sista deadline för denna månad som är 31/3

Placering av trycket GYMNAST/LEDARE kommer att vara på ryggen men justeras lite utifrån hur det ser ut på bilderna nu. Trycket kommer sitta lite högre upp så att ni är medvetna om det. 


Beställning och betalning går till på följande sätt: 
Ni trycker er in på följande länk https://primasalto.se/mitt-foreningssortiment/hammaro-gf och kan där se hela sortimentet som vi erbjuder. Vi har valt att ha föreningsloggan i färg på de flesta produkterna, därav är priset lite högre än om vi hade valt att ha loggan i vit. Vi har försökt att ta fram produkter med bra kvalité och i olika prisklass så att det förhoppningsvis ska finnas något för alla. 


Beställningsinfo:
För lagervaror (plagg som ej ska tryckas): 
Om du handlar klubbsortiment via länken ovan och uppger rabattkoden 6634 erhåller du medlemsrabatt. OBS glöm inte i så fall att ange rabattkoden innan du slutför köpet i kassan! Kan ej läggas till efteråt. 

Plagg/artiklar med föreningstryck: 
Alla plagg/artiklar inkluderar tryckkostnad och rabatt, så ska du enbart köpa detta behöver du inte ange rabattkod. Plagg som trycks med föreningstryck bytes ej.

 • Betalning av varor sker direkt vid beställning, med kort eller Klarna faktura. 

Leveransinfo:
För lagervaror (plagg som ej ska tryckas) skickar vi leveransen direkt hem till er.

Artiklar som ska tryckas med föreningstryck:
Beställning kan läggas när som helst, men följande deadlines gäller

HT: 31/8 ,30/9, 31/10 + 15/11 

VT: 31/1, 28/2, 31/3, 30/4

Efter dessa datum samlas era beställningar in och leverans sker till föreningen, som kommer att höra av sig om var/när de delas ut.

Leveranstid på artiklar som ska tryckas med föreningstryck är ca. 3 veckor efter gällande deadline.

Ingen bytesrätt gäller för artiklar som trycks med föreningstryck, var därför noggrann när du beställer storlek och väljer rätt tryck i rullgardinen om du ska ha namntryck på hoodie/väska. 

Vid reklamation eller andra frågor när ni fått produkterna hänvisar vi er till Prima Salto, ingrid@primasalto.se 


När det gäller föreningsoverall så är den fortfarande under bearbetning och vi hoppas på att kunna erbjuda denna till hösten. 


Nyheter från våra grupper
Multi, 12/05 17:39 
TG2, 28/04 11:22 
TG1, 28/04 11:20 
Blå (2003-), 28/04 11:19 
Röd (2003-2007), 28/04 11:17 
Grön (2005-2007), 28/04 11:12 
 
Intresseanmälan
Våra sponsorer
Stöd Hammarö GF