Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen
Till Hammarö Gymnastikförenings nya hemsida! 
Vi jobbar på för fullt med att få en informativ sida. Vi ber om ursäkt om det är så att någon information hamnat fel eller om det saknas uppgifter. 
Uppdatering sker löpande. 

- Barngymnastik, truppgymnastik och Gymmix -

Vill du bli medlem i vår förening? Kicka då här!
Höstterminen 2020
2020-07-31 09:52
Planering inför höstterminen är i full gång. Mer information om träningstider mm kommer skickas ut från varje grupps ledare under vecka 34. Ni kan hitta terminsavgifterna här på hemsidan, de är desamma som under våren. Träningstiderna kommer att uppdateras på hemsidan, de stämmer inte i dagsläget.

 Truppgymnastiken kör igång vecka 35 i Djupsundshallen och barngymnastiken preliminärt vecka 37 i Mörmohallen. Barngymnastiken startar senare då vi inte har tillgång till Mörmohallen förens senare. 

Vi räknar med att köra igång terminen som vanligt och hoppas att Coronaviruset håller sig fortsatt lugnt här. Viktigt är fortsatt att tänka på att man stannar hemma vid minsta förkylningssymtom och tänker på att hålla en god hygien. Vi försöker även hålla föräldrar utanför hallen vid hämtning och lämning för att inte bli för många i hallen samtidigt. Föreningen har köpt in desinfektionsmedel och kommer torka av de redskap som går mellan passen så det är rent inför varje ny grupp. Handsprit är även inköpt främst till ledarna då vi inte kan förse alla gymnaster med handsprit då vi är så många medlemmar. Gymnasterna kommer istället uppmanas att tvätta händerna innan och efter varje avslutat pass och vid redskapsbyten. 

Hälsningar 
Hammarö GF 


SOMMARLOV
2020-06-30 07:19
Nu har alla föreningens grupper gått på sommarlov. Information om terminsstart i höst kommer skickas ut under augusti månad. 

Klickar ni nedan kan ni läsa en sommarhälsning från föreningen.

Längre svarstid på mejl pga semester 6/7-10/8. 

Hälsningar
Hammarö Gymnastikförening
Uppvisningsfilm truppgrupper
2020-05-12 17:37

Med tanke på Covid-19 kan Hammarö Gymnastikföreningen denna vår inte bjuda in er till våruppvisning med våra gymnaster. Även om det brukar vara nervöst så tycker de allra flesta av våra tjejer och killar ändå att det är väldigt roligt att få visa upp vad de har lärt sig under terminen. I år kanske extra mycket eftersom det inte har blivit några tävlingar heller. Därför kommer vi nu att göra en slags digital uppvisning genom att filma lite från varje grupps träning så att ni ska få se hur vi tränat under våren. Materialet kommer vi att klippa ihop till en liten film som ni kommer kunna ta del av under en begränsad tid. Filmen kommer innehålla lek, gymnastik och dans från våra truppgrupper (de som är 7 år och äldre).

Givetvis påverkar det föreningen ekonomiskt när vi inte kan genomföra de årliga våruppvisningarna. De ger annars värdefulla intäkter för att fortsätta att erbjuda våra barn och ungdomar en så bra gymnastikverksamhet som möjligt. För er som känner att ni vill och har möjlighet så är det möjligt att bidra på annat sätt denna gång genom att köpa en "hemmabiljett". Det gör ni genom att swisha valfritt belopp till nummer 123 105 97 99. Vi tackar på förhand för era eventuella bidrag men hoppas framför allt att ni tycker att den lilla filmen är ett gott alternativ till uppvisning denna vår.

Filmen kommer vara klar i slutet av maj/början av juni, ni får ett nytt mejl när den finns tillgänglig för er. 

Är det så att ert barn inte får synas i filmen var god mejla till hammarogf@gmail.com och skriv barnets namn samt vilken grupp hon eller han tränar i. 


Vänliga Hälsningar

Hammarö Gymnastikförening

Inga truppuppvisningar våren 2020
2020-05-01 09:03
På grund av rådande situation med Covid-19 och de restriktioner och rekommendationer som finns kommer vi inte kunna genomföra de planerade truppuppvisningarna mån 25 maj och tis 26 maj. 

Vi ska istället försöka filma lite i alla lag och sen klippa ihop en film som ni kan ta del av. Det kommer bli blandat med inomhus och utomhusmaterial och detta gör vi för att ni ska få se hur vi fortsatt bedriva vår verksamhet i dessa tider. 

Vänliga Hälsningar
Hammarö Gymnastikförening
Uppdatering kring träningar i maj pga covid-19
2020-04-28 10:55

Gymnastikförbundet skriver följande på sin hemsida (2020-04-20):

I de rekommendationer som myndigheten tidigare gått ut med till idrottsrörelsen har de uppmanat att minska moment med närkontakt samt bedriva träningar utomhus i den mån som går. Rekommendationen gäller fortfarande men med undantag för säkerhetspassningar för barn och ungdomar upp till och med 18 år. Detta under förutsättsättningar att riskbedömning och lämpliga åtgärder för att minska risk för smittspridning har genomförts.

 

Hammarö Gymnastikförening har beslutat följande (2020-04-27):

Under maj månad från och med vecka 19 (om det inte kommer nya direktiv) kommer vi låta våra grupper med gymnaster från årskurs 4 träna inomhus minst en gång i veckan. 

 

Våra förberedande trupper med gymnaster som går i årskurs 1, 2 och 3 kommer fortsätta med utomhusträningar precis som under april månad. Detta beslut har tagit då de förberedande trupperna är yngre samt att de är fler i grupperna så det blir bland anant svårare för ledarna att hålla koll på att avstånd hålls mellan alla i hallen. Utifrån den riskbedömning som finns har vi därför beslutat att endast låta de äldre träna inomhus. Gymnaster i de förberedande trupperna får se framemot sommarlägret v.25 om de är anmälda, då blir det träning inomhus och utomhus i mindre grupper. 

 

Ledarna kommer planera och se till att genomföra träningar både inomhus och inomhus där vi fortsatt minskar närkontakten till varandra och planera stationer/övningar där gymnasterna kan genomföra det mesta själv men med en säkerhetspassare. Träningarna inomhus har kortats ner för de flesta grupper, detta också för att minska risken för smitta. 


Fortsatt gäller följande ”regler” om man ska vara på träningarna inomhus och utomhus (både för ledare och gymnaster), detta kan innebära att träningar måste ställas in med kort varsel om även ledarna känner symtom och behöver vara hemma. 

 

  • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska inte delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. Ledarna har här rätt att skicka hem gymnaster om hon/han inser att barnet inte mår bra eller uppvisar symtom. Om detta sker ber vi föräldrar respektera det. 
  • Hämtning och lämning sker utanför hallen. Inga föräldrar, syskon eller kompisar ska följa med in i hallen.  
  • Ledarna kommer minska moment med närkontakt och göra andra övningar istället.
  • Vi uppmanar alla till att om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter.
  • Dela inte vattenflaskor och liknande som kan överföra saliv.
  • Vi kommer påminna och uppmana till god handhygien.
  • Vi kommer inte ha några fruktstunder, så se till att gymnasterna ätit bra innan träningen. 
Ni har fått mejl om tiderna som gäller för maj månad och tiderna kommer även att uppdateras under varje lagsida här på hemsidan. Datum om terminsavslutning får ni från ledarna i respektive grupp. 

Hälsningar
Hammarö Gymnastikförening

 


Nyheter från våra grupper
Multi, 12/05 17:39 
TG1, 28/04 11:20 
Grön (2005-2007), 28/04 11:12 
Gul (2008), 28/04 11:07 
Svart (pojkgrupp), 28/04 11:05 
Lila (2009), 28/04 11:05 
 
Intresseanmälan
Våra sponsorer
Stöd Hammarö GF