Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen
Till Hammarö Gymnastikförenings nya hemsida! 
Vi jobbar på för fullt med att få en informativ sida. Vi ber om ursäkt om det är så att någon information hamnat fel eller om det saknas uppgifter. 
Uppdatering sker löpande. 

- Barngymnastik, truppgymnastik och Gymmix -

Vill du bli medlem i vår förening? Kicka då här!
Lediga platser i tävlingsgrupp 2008
2020-08-24 11:15
Vi har några lediga platser i vår tävlingsgrupp med tjejer födda 2008. Det krävs vissa förkunskaper för att erbjudas en plats. Anmälan sker till höger här på hemsidan, skriv med vilka övningar som körs och om ni tidigare tränat/tränar gymnastik. Erbjuds man en plats i gruppen hör vi av oss. 

Vi har även en träningsgrupp för barn födda 2008 som inte kräver några förkunskaper men dit har vi lite längre kö men välkomna in med er anmälan. 

Vänliga Hälsningar 
Hammarö Gymnastikförening Träningstider höstterminen 2020
2020-08-17 22:10
Nu finns höstterminens träningstider HÄR

Tiderna är anpassade utifrån att vi inte får vara max 50 personer i lokalen under en träning pga Coronaviruset. Grupperna har därför fått kortare träningstider för att vi ska kunna erbjuda alla inomhusträning. Ingång sker via vår entré på kortsidan och utgång sker via huvudentrén vid Djupsundshallen. Detta för att vi inte ska samlas för många i vårt kapprum de tider som en grupp slutar och en annan börjar. 

Föräldrar får inte följa med in i hallen vid lämning och hämtning, vi ber er respektera detta. Det är även viktigt att ert barn stannar hemma vid minsta förkylningssymtom för att inte sprida smitta vidare. Försök byta om hemma och inte i hallen samt skicka med egen vattenflaska så gymnasterna inte delar. 

Föreningen kommer fakturera terminsavgifterna som vanligt då det är så pass liten skillnad i tid (och vi hoppas att de släpper på restriktionerna framöver) samt att föreningens kostnader består och anpassa inte utifrån Covid-19. HÄR hittar du terminsavgifterna som gäller. 

Mejl med mer info kommer att skickas ut till alla trupp-grupper under denna vecka.
Terminen startar vecka 35 för alla våra trupp-grupper. 

Barngrupperna har preliminär start vecka 39 och mer info kommer att skickas ut inom kort. 

Vänliga Hälsningar
Hammarö GF
Höstterminen 2020
2020-07-31 09:52
Planering inför höstterminen är i full gång. Mer information om träningstider mm kommer skickas ut från varje grupps ledare under vecka 34. Ni kan hitta terminsavgifterna här på hemsidan, de är desamma som under våren. Träningstiderna kommer att uppdateras på hemsidan, de stämmer inte i dagsläget.

 Truppgymnastiken kör igång vecka 35 i Djupsundshallen och barngymnastiken preliminärt vecka 37 i Mörmohallen. Barngymnastiken startar senare då vi inte har tillgång till Mörmohallen förens senare. 

Vi räknar med att köra igång terminen som vanligt och hoppas att Coronaviruset håller sig fortsatt lugnt här. Viktigt är fortsatt att tänka på att man stannar hemma vid minsta förkylningssymtom och tänker på att hålla en god hygien. Vi försöker även hålla föräldrar utanför hallen vid hämtning och lämning för att inte bli för många i hallen samtidigt. Föreningen har köpt in desinfektionsmedel och kommer torka av de redskap som går mellan passen så det är rent inför varje ny grupp. Handsprit är även inköpt främst till ledarna då vi inte kan förse alla gymnaster med handsprit då vi är så många medlemmar. Gymnasterna kommer istället uppmanas att tvätta händerna innan och efter varje avslutat pass och vid redskapsbyten. 

Hälsningar 
Hammarö GF 


SOMMARLOV
2020-06-30 07:19
Nu har alla föreningens grupper gått på sommarlov. Information om terminsstart i höst kommer skickas ut under augusti månad. 

Klickar ni nedan kan ni läsa en sommarhälsning från föreningen.

Längre svarstid på mejl pga semester 6/7-10/8. 

Hälsningar
Hammarö Gymnastikförening
Uppvisningsfilm truppgrupper
2020-05-12 17:37

Med tanke på Covid-19 kan Hammarö Gymnastikföreningen denna vår inte bjuda in er till våruppvisning med våra gymnaster. Även om det brukar vara nervöst så tycker de allra flesta av våra tjejer och killar ändå att det är väldigt roligt att få visa upp vad de har lärt sig under terminen. I år kanske extra mycket eftersom det inte har blivit några tävlingar heller. Därför kommer vi nu att göra en slags digital uppvisning genom att filma lite från varje grupps träning så att ni ska få se hur vi tränat under våren. Materialet kommer vi att klippa ihop till en liten film som ni kommer kunna ta del av under en begränsad tid. Filmen kommer innehålla lek, gymnastik och dans från våra truppgrupper (de som är 7 år och äldre).

Givetvis påverkar det föreningen ekonomiskt när vi inte kan genomföra de årliga våruppvisningarna. De ger annars värdefulla intäkter för att fortsätta att erbjuda våra barn och ungdomar en så bra gymnastikverksamhet som möjligt. För er som känner att ni vill och har möjlighet så är det möjligt att bidra på annat sätt denna gång genom att köpa en "hemmabiljett". Det gör ni genom att swisha valfritt belopp till nummer 123 105 97 99. Vi tackar på förhand för era eventuella bidrag men hoppas framför allt att ni tycker att den lilla filmen är ett gott alternativ till uppvisning denna vår.

Filmen kommer vara klar i slutet av maj/början av juni, ni får ett nytt mejl när den finns tillgänglig för er. 

Är det så att ert barn inte får synas i filmen var god mejla till hammarogf@gmail.com och skriv barnets namn samt vilken grupp hon eller han tränar i. 


Vänliga Hälsningar

Hammarö Gymnastikförening

Nyheter från våra grupper
Gymmix, 10/08 09:16 
Multi, 12/05 17:39 
TG1, 28/04 11:20 
Grön (2005-2007), 28/04 11:12 
Gul (2008), 28/04 11:07 
Svart (pojkgrupp), 28/04 11:05 
 
Intresseanmälan
Våra sponsorer
Stöd Hammarö GF