Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen
Till Hammarö Gymnastikförenings nya hemsida! 
Vi jobbar på för fullt med att få en informativ sida. Vi ber om ursäkt om det är så att någon information hamnat fel eller om det saknas uppgifter. 
Uppdatering sker löpande. 

- Barngymnastik, truppgymnastik och Gymmix -

Vill du bli medlem i vår förening? Kicka då här!
VÄLKOMMEN ATT FIRA MED OSS!
2019-09-23 21:42
 
Är DU intresserad av att få en större inblick i föreningen?
2019-09-10 12:37
Föreningen söker fler styrelseledamöter. Om DU är intresserad av att veta mer mejla hammarogf@gmail.com så berättar vi mer vad det innebär att sitta i HGF´s styrelse. Vi ser framemot att få höra från er. 

Hälsningar
Styrelsen
HGF 90 ÅR!
2019-09-02 13:19
Hej alla medlemmar!

I höst fyller Hammarö Gymnastikförening 90 år och det vill vi fira med dig. Vi bjuder därför in till en jubileumsuppvisning lördag den 12 oktober i Hammarö Arena. Uppvisningen kommer att starta klockan 15.00. 

En separat inbjudan kommer att skickas ut till alla medlemmar och mer info publiceras här på hemsidan inom kort. 

De grupper som kommer medverka på uppvisningen är föreningens truppgrupper. Raketer, Älvor, Stjärnor, Svart, träningsgrupperna, Lila, Gul, Grön, Röd, Blå samt en grupp med gymnaster som tidigare varit aktiva i föreningen. 
Höstterminen -19
2019-07-28 21:20
Hej!

Hoppas ni alla har en underbar sommar!

Planering är i full gång inför ht-19. Preliminär terminsstart för föreningens truppgrupper är v.35 (ev börjar de äldre grupperna någon vecka tidigare). Barngrupperna kommer starta igång först v.37 (en vecka senare än vanligt då vi inte har tillgång till hallen förens då pga att hallen används för fotbollen). 

Information till alla grupper om terminsstart kommer på mejl. Det är viktigt att ni meddelar om ni ej vill behålla er plats då vi har många som står i kö hos oss. Ni kan meddela detta på hammarogf@gmail.com eller när ni får information om hösten. Om ni står i kö och erbjuds en plats inför hösten så får ni även den informationen på mejl som ni angav när ni gjorde er köanmälan. 
ÄNTLIGEN SOMMARLOV OCH LÄGER
2019-06-10 22:39
Nu är sommarens första sommarläger i full fart med barn födda 2009-2011. Lägret pågår måndag-torsdag under denna vecka. Det väntas en rolig vecka med mycket gymnastik, dans och andra aktiviteter både inomhus och utomhus. Stort tack till föreningens fantastiska ledare som är på plats och gör det möjligt för oss att genomföra detta läger för gymnasterna. 

Trevlig sommar önskar Hammarö Gymnastikförening!
(Info om höstens gymnastik och träningar kommer i slutet av sommaren)
Nyheter från våra grupper
TG1, 06/10 09:21 
Gymmix, 13/08 17:42 
 
Intresseanmälan
Våra sponsorer
Stöd Hammarö GF