Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Välkommen
Till Hammarö Gymnastikförenings nya hemsida! 
Vi jobbar på för fullt med att få en informativ sida. Vi ber om ursäkt om det är så att någon information hamnat fel eller om det saknas uppgifter. 
Uppdatering sker löpande. 

- Barngymnastik, truppgymnastik och Gymmix -

Vill du bli medlem i vår förening? Kicka då här!
Uppdatering kring träningar pga covid-19
2020-04-02 10:27

NYTT BESLUT FRÅN HAMMARÖ GYMNASTIKFÖRENING (2020-04-01)

 • Hammarö Gymnastikförening har beslutat (2020-04-01) att träningar under april månad kommer att hållas utomhus med några undantag. De grupper som ej är åldershomogena och inte heller så många i varje grupp kommer att ha en träning i veckan inomhus. Detta gäller Grön, Röd, Blå och Söndagstruppen. 

 • Våra förberedande trupper (raketer, älvor, stjärnor, svart samt TG1 och TG2) tränar en utomhusträning i veckan. Lila och Gul kör två träningar utomhus i veckan. Röd kör två utomhusträningar och en inomhus i veckan. Blå kör två utomhusträningar och två inomhusträningar i veckan. 

 • Hur träningarna ser ut i maj månad får vi återkomma med men i dagsläget så är rekommendationerna ovan satta under ett längre tidsperspektiv än det.
 • Barngymnastiken tar ett tidigt sommarlov denna termin och vi tar nya tag till hösten. 

Vi startar igång truppverksamheten igen
2020-03-30 21:49

Uppdatering kring Coronaviruset (2020-03-30)


Folkhälsomyndigheten skriver följande (2020-03-24): 
Fysisk aktivitet är bra för folkhälsan, idrott och träning ska därför fortsätta, anser Folkhälsomyndigheten. Träningar, matcher eller lokala cuper behöver inte ställas in med anledning av epidemin, och gym, simhallar och idrottshallar kan hålla öppet.

 • Däremot kan aktiviteterna behöva anpassas för att minimera riskerna för smittspridning.

Riksidrottsförbundet skriver följande: (2020-03-27):
Regeringen meddelade under fredagen att man tagit ett beslut om ett nytt förbud på sammankomster med fler är 50 deltagare. Förbudet träder i kraft söndagen den 29 mars och gäller tills vidare.

Verksamhet som endast medlemmar har tillgång till, till exempel vardaglig träning, omfattas inte av förbudet. Men vi som förening kommer ändå försöka hålla oss till att vara en grupp i hallen samtidigt.

 • Hammarö Gymnastikförening har beslutat (2020-03-30) att starta upp trupp-gymnastiken igen onsdag 1 april efter uppehållet. Vi har däremot gjort justeringar i träningstiderna för vissa lag och de grupper som tränar två gånger i veckan erbjuds en träning i hall och en träning utomhus. Detta då vi ska minska antalet aktiva i hallen för att minska risk för smitta. Vi har inte möjligheten att se till så att alla grupper får sina ordinarie träningar inomhus då ledarna i så fall behöver ändra dagar de ställer upp och det eventuellt krockar med andra träningar för barnen. Folkhälsomyndigheten uppmuntrar till fysisk aktivitet utomhus under denna period då det även innebär en betydligt mindre smittspridningsrisk. 

 • Om regeringen kommer ut med ytterligare beslut om sammankomster på ännu färre än 50 deltagare eller att alla sammankomster, träningar och liknande ska ställas in så kommer vi följa det och ställa in med kort varsel.

Fortsatt gäller följande ”regler” om man ska vara på plats i hallen (både för ledare och gymnaster), detta kan innebära att träningar måste ställas in med kort varsel om även ledarna känner symtom och behöver vara hemma.

 • Den som är sjuk, även med milda symtom, ska INTE delta i aktiviteter alls, utan stanna hemma till och med två dagar efter tillfrisknande. Insjuknar man under idrottsaktivitet ska man gå hem direkt. Ledarna har här rätt att skicka hem gymnaster om hon/han inser att barnet inte mår bra eller uppvisar symtom. Om detta sker ber vi föräldrar respektera det.
 • Vi önskar i så stor mån som möjligt att man lämnar och hämtar sitt barn utanför ingången vid kapprummet eller på parkeringen och inte i hallen, detta för att också minska antalet personer som vistas tillsammans. Ledarna ser till så att gymnasterna möts i hallen när de lämnas (då någon ledarna oftast är på plats först) och lämnar alltid hallen sist och då ser de till så att alla gymnaster får med sig sina saker och hittar sina föräldrar.
 • Ledarna kommer minska moment med närkontakt och göra andra övningar istället.
 • Vi uppmanar alla till att om möjligt byta om hemma före och efter aktiviteter.
 • Dela inte vattenflaskor och liknande som kan överföra saliv.
 • Vi kommer påminna och uppmana till god handhygien.
 • Vi kommer INTE ha några fruktstunder, så se till att gymnasterna ätit bra innan träningen.
När det gäller barngymnastiken så återkommer vi inom kort med när vi startar igång verksamheten igen. Vi behöver stämma av med barnledarna först hur de känner inför detta. Preliminär paus är sagt fram till och med efter påsklovet. 
HGF SLÄPPER NY FÖRENINGSKOLLEKTION
2020-03-27 11:51

Nu kan vi äntligen meddela att den nya föreningskollektionen för både ledare och gymnaster är klar och det går nu att beställa det ni önskar. Vi har valt att byta samarbetspartner sen tidigare och samarbetar nu med företaget Prima Salto som håller till på Hammarö. Det är även därifrån vi köper våra förtränings-och tävlingsdräkter. 

Webshopen är fortfarande under bearbetning så ha överseende med om någonting ser konstigt ut i text eller liknande. Vi släpper kollektionen nu för att vi villl ge er möjlighet att hinna beställa innan sista deadline för denna månad som är 31/3

Placering av trycket GYMNAST/LEDARE kommer att vara på ryggen men justeras lite utifrån hur det ser ut på bilderna nu. Trycket kommer sitta lite högre upp så att ni är medvetna om det. 


Beställning och betalning går till på följande sätt: 
Ni trycker er in på följande länk https://primasalto.se/mitt-foreningssortiment/hammaro-gf och kan där se hela sortimentet som vi erbjuder. Vi har valt att ha föreningsloggan i färg på de flesta produkterna, därav är priset lite högre än om vi hade valt att ha loggan i vit. Vi har försökt att ta fram produkter med bra kvalité och i olika prisklass så att det förhoppningsvis ska finnas något för alla. 


Beställningsinfo:
För lagervaror (plagg som ej ska tryckas): 
Om du handlar klubbsortiment via länken ovan och uppger rabattkoden 6634 erhåller du medlemsrabatt. OBS glöm inte i så fall att ange rabattkoden innan du slutför köpet i kassan! Kan ej läggas till efteråt. 

Plagg/artiklar med föreningstryck: 
Alla plagg/artiklar inkluderar tryckkostnad och rabatt, så ska du enbart köpa detta behöver du inte ange rabattkod. Plagg som trycks med föreningstryck bytes ej.

 • Betalning av varor sker direkt vid beställning, med kort eller Klarna faktura. 

Leveransinfo:
För lagervaror (plagg som ej ska tryckas) skickar vi leveransen direkt hem till er.

Artiklar som ska tryckas med föreningstryck:
Beställning kan läggas när som helst, men följande deadlines gäller

HT: 31/8 ,30/9, 31/10 + 15/11 

VT: 31/1, 28/2, 31/3, 30/4

Efter dessa datum samlas era beställningar in och leverans sker till föreningen, som kommer att höra av sig om var/när de delas ut.

Leveranstid på artiklar som ska tryckas med föreningstryck är ca. 3 veckor efter gällande deadline.

Ingen bytesrätt gäller för artiklar som trycks med föreningstryck, var därför noggrann när du beställer storlek och väljer rätt tryck i rullgardinen om du ska ha namntryck på hoodie/väska. 

Vid reklamation eller andra frågor när ni fått produkterna hänvisar vi er till Prima Salto, ingrid@primasalto.se 


När det gäller föreningsoverall så är den fortfarande under bearbetning och vi hoppas på att kunna erbjuda denna till hösten. 


SOMMARLÄGER 2020
2020-03-23 11:18
Nu går det att anmäla sig till sommarens gymnastikläger. 
V.25 barn födda 2012-2010
V.33 barn födda 2009 och tidigare

Mer info hittar ni här

Alla medlemmar har även fått information på mejl. Först till kvarn med anmälan!
Info ang. träningar mars 2020
2020-03-13 11:15

Uppdatering kring Coronaviruset (2020-03-13)

Som ni säkerligen läst i vårt tidigare utskick så har all barngymnastik ställts in fram till och med efter påsklovet söndag 19 april. Nu har vi även tagit ett beslut kring våra trupp- och träningsgrupper.

Hammarö Gymnastikförening har beslutat att vi även ställer in samtliga träningar i trupp- och träningsgrupperna åtminstone till och med 31 mars. Vi tycker att det känns tråkigt att behöva ta detta beslut eftersom vi vet att flera lag är mitt i sin uppladdning för vårens tävlingar. Men vi måste vara med och försöka bromsa in smittspridningen om det är möjligt. Flera av er har säkert fått information om att andra idrottsföreningar på Hammarö har tagit liknande beslut.

Vi kommer att uppdatera er med information i slutet av mars hur vi ställer oss till att starta upp trupp och träningsgrupperna igen i början av april. Vad som sker med planerade uppvisningar och tävlingar i vår får vi också ta i ett senare skede. Vi hoppas på att kunna genomföra föreningens sommarläger som tänkt under v.25 och v.33. Anmälan till detta kommer att skickas ut inom kort. Anmälan kommer att vara bindande som alltid men väljer föreningen att ställa in lägret så kommer vi naturligtvis inte ta ut några avgifter från dem som valt att anmäla sig.

Hoppas att ni har förståelse till varför beslutet ovan tagits och att vi värnar om allas hälsa, även de utanför gymnastiken som tillhör en riskgrupp.

Vänliga Hälsningar

Styrelsen Hammarö Gymnastikförening

Nyheter från våra grupper
Svart (pojkgrupp), 02/04 10:47 
Gul (2008), 02/04 10:46 
Grön (2005-2007), 02/04 10:45 
TG2, 30/03 21:55 
TG1, 30/03 21:53 
Lila (2009), 30/03 21:52 
 
Intresseanmälan
Våra sponsorer
Stöd Hammarö GF