SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Inställd tävling 10/5

Regeringen har fattat ett beslut om att förbjuda alla allmänna sammankomster med mer än 500 deltagare, men har inte satt någon tidsgräns för detta. För evenemang med färre än 500 deltagare har Folkhälsomyndigheten tagit fram en mall för att riskbedöma varje enskilt evenemang.

Gymnastikförbundets styrelse har nu beslutat att alla evenemang med mer än 500 deltagare (publik och funktionärer inräknat) ska ställas in under hela vårterminen.


Även mellansvenska gymnastikförbundet har följt detta och idag fick jag information om att även de ställt in alla vårens regionstävlingar vilket betyder att vi som föreningen INTE kommer att arrangera Truppträffen i vår men hoppas på att kunna arrangera den hösten 2020 istället. 

TRUPPTRÄFFEN 10 MAJ 2020
Söndagen den 10 maj arrangerar Hammarö Gymnastikförening Truppträffen i Djupsundshallen. Tävlade grupper från föreningen är Älvor och Stjärnor. Föräldrar till de tävlande kommer bli tilldelade funktionärsuppdrag under dagen. Mer info och tider kommer framöver. 

Grupper som vanligtvis har träning på söndagar ställer in denna dag. 

 
Intresseanmälan
Våra sponsorer
Stöd Hammarö GF