SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

TÄVLINGSAVGIFTER
Dagtävling Gymnaster ordnar egen transport 90:-
Dagtävling Föreningen ordnar transport 360:-
Helgtävling med övernattning Föreningen ordnar transport och logi  900:-
Helgtävling med övernattning på hotell Föreningen ordnar transport och logi 1300:-

 

Avgifterna täcker en del av den faktiska kostnaden vid deltagande av tävling vilken består av anmälningsavgift, domararvode, ledararvode, resa (buss- eller tågkostnad) och eventuell mat och logi. Resterande del subventioneras av föreningen.

 

Hammarö Gymnastikförening har sedan många år ett beslut på att inte ta initiativ till eller ställa krav på att medlemmarna ska delta i försäljningsaktiviteter för att samla in pengar. Men det är självklart möjligt för enskilda lag inom verksamheten att genomföra försäljning eller andra insatser som kan generera en intäkt inför egna avgränsade aktiviteter som en större tävling eller ett läger på annan ort. En sådan aktivitet beslutas av ledare och vårdnadshavare gemensamt vid ett föräldramöte och en försäljningsansvarig utses, denne ska ha fyllt 18 år. Deltagande i försäljningsaktiviteten ska alltid vara frivillig, det vill säga alternativet att själv stå för kostnaden ska alltid finnas.

 
Intresseanmälan
Våra sponsorer
Stöd Hammarö GF