SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Turkos (2010) » Tävling
 
Tid:lör 02 april, -
Plats:NORRKÖPING
Aktivitetsinfo:Hej!

Äntligen ska vi åka och tävla ”på riktigt” och inte köra digitalt.

Tävlingen vi ska tävla heter Nivå 7 och vi kommer tävla som ett lag i trampett & tumbling. Vi kommer inte tävla i fristående. Först var tanken att vi skulle det men tävlingen ligger så tidigt i terminen. Med tanke på att terminen startade senare pga covid och att sportlovet ligger precis innan tävlingen kommer vi  inte hinna träna och göra friståendet tävlingsklart på så få veckor så vi får visa upp det för er föräldrar på uppvisningen i slutet av maj istället :)

Tävlingen är lördag 2 april eller söndag 3 april i Norrköping. Vi har inte fått klart vilken av dagarna än så därav viktigt att ni skriver i anmälan om ert barn endast kan delta någon utav dagarna. Det är sen inte vi som bestämmer dag utan mellansvenska gymnastikförbundet och vi återkommer med info till er så snart vi vet vilken dag det blir!

Föreningen kommer ordna med transport men kostnaden för tävlingen är inte bestämd ännu då styrelsen ska se över priserna för endagars- och helgtävlingar. Men räkna med runt 350-450  kr per person och då ingår transport tur och retur & tävlingsavgiften.

Vi kommer ev ha plaster i buss för föräldrar (Max 1 per gymnast, om intresset är lågt bland föräldrar kan vi lösa med 2). Det tillkommer då en kostnad för buss även för medföljande vuxen (ca.200 kr).  Lämna intresseanmälan när ni anmäler om ni önskar följa med samt om ni önskar 1 eller 2 platser.

Notera att anmälan inte sker genom att svara på mejlet utan anmälan ska ske genom att ni svarar på kallelsen i SportAdmin appen.

Hälsningar
Pernilla och ledarna i Turkos

<< Tillbaka

 
 
Intresseanmälan
Våra sponsorer
Stöd Hammarö GF