SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Tävling
 
Tid:sön 14 november, 14:30 - 17:00
Plats:Djupsundshallen
Aktivitetsinfo:Hej!
Trots att restriktionerna förhoppningsvis lättar den 29 september har Mellansvenska Gymnastikförbundet beslutat att regionstävlingarna kommer hållas digitalt även nu i höst. Vi kommer som sagt att tävla i de två träningsgrupperna vi delat laget i. Träningsgrupperna kommer att ställa upp på olika tävlingar så vi undviker att tävla mot varandra. Båda lagen kommer filma tävlingsvarven vid samma träning och det kommer att vara söndag den 14 november. Eftersom vi kommer tävla även på fristående denna termin är det extra viktigt med hög närvaro då det påverkar resten av laget i större utsträckning om man missar många träningar.

Det kommer vara en liten kostnad för tävlingen då det kostar föreningen för varje anmäld start. Denna kostnad kommer att faktureras i samband med tävlingen.

Jag vill att ni svarar på denna kallelse senast söndag den 19 september om er gymnast kan vara med eller ej så att vi ledare kan anmäla rätt antal gymnaster.

Tänkte även förtydliga att vi löser utprovning av dräkt för dem som missade detta idag. Vi provar nästa gång de kommer till hallen.

Hör av er om ni har frågor!

Ha det gott!


Hälsningar Marika och ledarna i Lila

<< Tillbaka

 
 
Intresseanmälan
Våra sponsorer
Stöd Hammarö GF